Agilityträning i Stockholms hundsportcentrum

Hej 🐾
Idag åkte vi till Sthlm hundsportcentrum och tränade Agility tillsammans med pappa och Calle. I början la vi lite fokus på olika handlingövningar och i slutet la vi ihop allt till en liten bana. Tassie var bitvis lite ofokuserad och gjorde lite saker som är ovanligt för henne. Calle var lite likadan. Jag kände mig ungefär som Tassie i huvudet, så det var kanske inte så konstigt att det blev tok ibland 😂

Banan vi körde på slutet - jag är lite övertydlig ibland där tidigare missar hade skett vid handlingövningarna.

Det kändes ändå som att det blev ett bra pass. Jag sökte främst ett bra flow och är inte ute efter att peta i detaljer. Det var svårt för mig att ha ett bra tempo för jag har rejäl träningsvärk och ont mitt underben (eller metallben som jag kallar det ibland 😂). Det kan bli så när det är kallt, bara att acceptera. 

Sött och glatt lite skutt 💕
Det känns skönt att komma iväg till en hundhall och få lite ordentlig träning igen. Nu har det varit lite kallare ett tag och då är det inte lika kul att träna ute. Agility är ju rent av svårt att träna ute den här årstiden med tanke på att hindrena kan bli hala. Ja, det är rent av riskfyllt! 
Brukar du hyra hundhall för träning den här årstiden?
/Karin