Lite lättare

Hej 🐾
Snö i all ära, men det har varit så mycket här hemma så att träningen har blivit lite begränsad utomhus. Men nu har det äntligen sjunkit ihop litegrann. I tisdags kunde vi komma ut och träna apportering med dummiesarna igen. Tassie fick som vanligt bära dummiesarna i sin klövjeväska under promenaden.
(null)

Igår kom vi ut i skogen och hade lite skogsgymnastik igen. Det är lite extra kul med skogsgymnastik eftersom man inte alltid kan planera exakt vad man ska göra. Man tar vad man hittar 😊
Pausa och titta på utsikten

Kasta boll i backar

Hoppa mellan och balansera på stenar

Hittade en spännande grej i skogen som hängde i ett träd

En mycket härlig dag 💕
(null)

/Karin

Senaste dagarna

Hej 🐾
Nu har det varit lite tomt här på bloggen senaste veckan. Det är dags för en litenuppdatering. Vi har håller igång med träningen. Vad det gäller spår och apportering så har det faktiskt varit för mycket snö här hemma. Inomhusträning i vardagsrummet och långa promenader har det blivit gått om. 

Förra veckan tränade vi rallylydnad i Jordbro hundhall (Lärahundsporthallen). Vi ställde en avancerad rallylydnadsbana och känslan var mycket bra 😊

Idag har vi varit i Stockholm hundsportcentrum och tränat agility med pappa och Calle. Tassie var på strålande humör och nästan farligt taggad (hon ramlar lätt då). Vi fokuserade allra mest på fjärrstyrning och det gick strålande bra idag!
Träning i Stockholms hundsportcentrum idag 💫
I lördags gick Tassie in i årets löp. Det blev tufft för Calle på träningen idag, men verkar inte påverka Tassie alls. Oftast märks det inte så mycket när Tassie är inne i löpet, men hon har varit skendräktig ett par gånger och då har hon mått desto sämre. Det var längesen hon var skendräktig sist. Hoppas vi fortsatt slipper det!

Sådär, en liten uppdatering av de lite större altiviteterna de närmaste dagarna 😊
/Karin 
Visa fler inlägg