Sweden international horseshow

Igår var jag och min fina vän Sandra på Sweden international horseshow (SIHS) i Friends Arena. Det var verkligen trevligt att komma iväg på något sådant. Sandra och jag lärde känna varandra för 20 år sedan när vi hade varsin ponny, Snobben och Fatima, i samma stall. Sen dess har vi varit vänner 💛
 
Sandra och jag på SIHS läktaren igår

Tidigare har jag verkligen haft ett startkt brinnande hästintresse. Jag har haft många egna hästar samt tränat och tävlat en del genom åren. Tyvärr klingade hästrintresset av i och med en skada jag gick i samband med ridning som gjorde att jag idag har massa plattor och skruvar i ena underbenet. Dessa kommer i kläm när jag rider. Det gör ont och är helt enkelt inte kul längre. Ett litet sidospår om mig och hästar bara.
 
SIHS är faktiskt inte bara häst! Igår tittade vi på SIHS agility.
(null)

 Vi gick också på SIHS mässa där det är fullt med saker till både hästar, hundar och människor. Jag köpte ett par vantar till mig själv och en nytt Back On Track - nättäcke till Tassie. Hennes gamla är egeneligen alldeles för litet och sitter som korvskinn. Tänkte att pappa kunde få det gamla till sin hund Calle eftersom den är lite mindre. 
  (null)
Tassies nya Back On Track med massa fiffiga funktioner för optimal bekvämlighet
Nya handskar från Tegera. Älskar den här modellen! Har endast funnits i vitt tidigare vilket blir skitigt väldigt snabbt. Därför slog jag till när jag såg att modellen hade kommit med svart läder. Perfekt!
En annan höjdpunkt var Indoor Cross Country! 
(null)