Mer spår!

I eftermiddags åkte jag och Tassie bort till skogen där vi mätte en granne och hennes hund för att lägga personspår i skogen. Vi la varsitt spår och sen tog vi en promenad medans spåren fick lägga sig ordentligt. Under själva promenaden fick Tassie ha klövjeväska med lite vikter. 

(null)
Tassie med sin klövjeväska
Tassie verkar rätt nöjd med dagen. Både butik, skog, hundsällskap, klövjeväska och spår. Imorgon ska vi nog satsa lite på att stämma av lite på en avancerad bana i rallylydnad. Vi har bara startat på avancerad nivå en gång sen vi klassade upp från fortsättning. 
I år har vi inte startat någon tävling alls. Någon träning har det inte direkt varit på tal om heller. I våras tog vi en privatlektion i rallylydnad och har tränat lite lätt på egen hand. Men vi har mycket att slipa på. Framförallt behöver jag klara av att fokusera på någonting igen. Det kanske är mitt huvud som behöver mest träning egentligen.
Jag har hittat en app som hjälper till att skapa rallylydnadsbanor. Väldigt fiffigt när man inte orkar leta eller skapa egna banor. Med hjälpa av appen har jag fått fram en bana inför morgondagen. Vi kan gå den ett par gånger med ordentliga pauser mellan. Det viktigaste är att vi försöker ha kul 😊