Kaviarstrumpa

Tänkte att vi skulle göra något annat än personspår den idag. Därför fick Tassie spåra Kaviarstrumpa. Då kanske du funderar på vad ett spår med kaviarstrumpa är. Jo, det är precis vad det låter som. En strumpa med kaviar i. Omaka strumpor brukar man alltid få någon gång -> Passar alldeles förträffligt till det här ändamålet!
Såhär gjorde vi:
(null)
Fyll en strump med kaviar eller något annat du vill ha till spåret (korv, köttbullar, skinka m.m)

(null)
Fäst strumpan i ett koppel eller snöre

(null)
Dra strumpan efter dig där du vill att spåret ska gå. Fäst strumpan med kopplet i slutet av spåret, exempelvis i ett träd.

(null)
Låt spåret vila! Vi lät det vila i 30 minuter medans vi tog en promenad i skogen. Det hade nog med fördel kunnat vila ännu längre.

(null)
Startskottet för ca 150 meter kaviarstrumpespår!

Här är en liten filmsnutt från slutet av spåret:


(null)
Belöning!

Det verkade uppskattat att spåra kaviarstrumpa. Sen vände jag strumpan ut och in så Tassie kunde komma åt gottigheterna och belönas för sin insats. Har testat det här med korv en gång för några år sen. Det fungerade precis lika bra... och kladdade lite mindre. Kan vara kul att göra något sånt om för att variera nosträningen lite 😊


#1 - - Sophie Ljunggren:

Vilken kul idé! Det måste vi prova :) Och vad fint hon spårar, mycket noggrann! Har precis börjat spåra med lilla Ayna.

Svar: Vad kul att du vill testa :) Tack, hon gillar att spåra! Vad kul Att du börjar spåra lite med Ayna. Vore kul att få följa lite om det på din blogg :)
Karin Arhamn