Träna rallylydnad med telefonen?

Jag har skrivit om appen Rallyslingan tidigare i bloggen. Jag är inte sponsrad på något sätt utan vill verkligen bara rekommendera en bra att för er som tränar rallylydnad. Förra gången använde jag appen för att få hjälp att skapa en bana på avancerad nivå som jag sedan ställde upp och gick. Jag behövde alltså inte leta på nätet eller hitta på något själv. Det kan vara skönt ibland. 

Idag har det varit fruktansvärt tråkigt väder här, så jag hade faktiskt ingen lust alls att stå och bygga bana. Så kikande jag in i appen och hittade en funktion där man kan få en som kommenderar en bana åt en på den nivå man skrivit in att man befinner sig på (avancerad nivå i mitt fall). Antingen random utvalda moment, men man kunde även välja helt själv. Man kunde även ställa in hur många sekunder det ska vara mellan momenten och till start. Det här passade verkligen  toppen en dag som denna! 
(null)

Jag gick förbi och startade filmkameran i slutet av ett av passen. Jag har alltså headset där jag blir kommenderad, det är därför ni inte hör själva kommenderingen. 

Så vi körde två kommenderingar. Varje kommendering tog cirka 4 minuter och så tog vi lite lekpaus emellan. Jag har insett att det är riktigt bra störningsträning att träna hemma i tomten. På klubbar och andra ställen sköter hon sig alltid exemplarisk och bryr sig inte i människor, bilar, hundar osv. Men hemma är en annan sak! Hon blir hemskt distraherad. Tror det kan vara bra att träna lite hemma i trädgården ibland.

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll 🐾
Visa fler inlägg